مرکز فرهنگی – هنری شهرستان اصلاندوز

 این مرکز از سال 1381 فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است . در 8 آبان ماه ،مصادف با  روز نوجوان این مرکز با هدف آشنایی کودکان ونوجوانان با شهدای گرانقدر به ویژه شهدای نوجوان و تجلیل از مقام شامخ شهدا به نام شهید حمداله حسینی پور (کوچکترین شهید شهرستان اصلاندوز ) نام گذاری شد.



خدمات مرکز :

 

  کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی ۴ سال کامل تا ۲۲ سال 

  اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

  اجرای نمایش های عروسکی و نمایش فیلم

بخش های مرکز :

 

  دارای دو کتابخانه کودک ونوجوان، سالن آمفی تئاتر در مساحت 337 متر مربع

امکانات ویژه مرکز :

 

  سالن مطالعه کودک / سالن مطالعه نوجوان / سالن آمفی تئاتر / 

امکانات کارگاهی :

 

  کارگاه فرهنگی   

خدمات فراگیر :

 

-

روز و ساعات فعالیت :

 

  مرکز در یک شیفت از 9 صبح الی 15 عصر 

پرسنل :

 

  1 نفر مسئول مرکز -  1 نفر خدمات

شرایط عضویت :

 

 داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه  20000 تومان برای عضویت در مرکز حقیقی

نشانی :

 

  میدان الله - خیابان ولیعصر - (نشانی برروی نقشه)

تلفن :

 

  تلفن :  32742260 داخلی 045

مسئول مرکز :

 

  خانم فضه میرموسوی


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 

 

  • 1399/06/23 - 10:30
  • تعداد بازدید: 1610
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
مدیرکل کانون استان اردبیل خبر داد:

تداوم حضور پیک امید کانون در مناطق محروم استان اردبیل

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان‌و‌نوجوانان استان اردبیل گفت: هم‌زمان با آغاز سال تحصیلی جدید، باهدف ارتقای نشاط و شادابی کودکان و نوجوانان، فعالیت‌های«پیک امید» کانون در مناطق محروم استان اردبیل تداوم می‌یابد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان اردبیل، زعفر احدزاده بابیان اینکه باید بیش‌ازپیش به استعدادهای کودکان و نوجوانان مناطق محروم اهمیت دهیم، اظهار کرد: در راستای ایجاد نشاط و شادابی، اکیپ «پیک امید فرهنگی کانون» با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در این مناطق حضور می‌یابد.

به گفته‌ی احدزاده، اکیپ‌های پیک امید ضمن نشاط‌انگیزی، برای توسعه‌ی مهارت‌های زندگی و افزایش آگاهی‌های کودکان و نوجوانان، با بهره‌گیری از مربیان و کارشناسان مجرب در نقاط تعیین‌شده حاضر می‌شوند و برنامه‌های فرهنگی ویژه‌ای را اجرایی می‌کنند.

وی ادامه داد: کارگروه ارزیابی و پایش کنوانسیون حقوق کودک در استان با مسئولیت کانون پرورش فکری بوده و با توجه به رسالت خود، ضمن حضور در مناطق محروم، به دنبال توسعه دانش مربوط به حقوق کودکان است.

مدیرکل کانون استان تصریح کرد: آموزش مهارت‌های زندگی و شهروندی از اهداف مهم این برنامه‌ها است و با توجه به شعار محوری کانون با عنوان «با تمرین زندگی، آینده را باید ساخت» به دنبال تحقق همین موضوع بوده و افزایش تعداد فعالیت‌ها ازجمله برگزاری کارگاه‌های مثبت روان‌شناختی با لحاظ چالش‌های پیش روی نسل کودک و نوجوان، همسو با این اهداف است.

او بابیان اینکه فرآیند یادگیری و تغییر رفتار در اثر تعامل والدین، نظام‌های آموزش‌وپرورش و کودک صورت می‌گیرد، تأکید کرد: هر چه میزان این تعاملات مفید، منطقی و با برنامه باشد در فرآیند جامعه‌پذیری و خود شکوفایی کودکان مؤثر خواهد بود.

وی در پایان سخنان خود یادآور شد: کانون، متعلق به همه کودکان و نوجوانان استان است و باید هم والدین و هم مربیان این نکته بسیار مهم را فراموش نکنند که؛ دوره کودکی و نوجوانی؛ دوره رشد و تأثیرپذیری و همچنین دوره تکوین و شکل‌گیری شخصیت او است و کانون همراه مؤثر این فرایند می‌باشد و پیش‌بینی و توسعه خدمات برای روستاها و مناطق محروم نیز در همین راستاست که در قالب پیک امید و به صورتی مستمر و پایدار در قالب کتابخانه‌های سیار روستایی مدنظر بوده که با آماده‌سازی شش کتابخانه سیار جدید و اختصاص آن به مناطق روستایی استان در صدد توسعه خدمات این نهاد فرهنگی هستیم.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت